Blog

What will you create?

Compassie van Alledag, Hartskracht, Ken je Kracht0 reacties

What will you create?

Hartskracht heeft de landing ingezet. Fasten your seatbelts.

😉

– Vrijdag zijn de Hartskracht groene visitekaartjes thuisbezorgd en afgelopen woensdagochtend heb ik ze volop uitgedeeld bij het BNI netwerk ontbijt, chapter Success.
– Maandag heb ik de training Ken je Kracht gegeven als freelance trainer van Nestor bij het UWV.
– Vanavond heb ik een dank en kracht sessie begeleid voor het team van oud Nuon collega Sylvia van der Zwet die haar eigen bedrijf &Joyprofs is gestart in IJmuiden.
– Deelnemers voor de reeks avonden Compassie van Alledag op IJburg nemen toe. Echt gaaf om deze avonden samen met Marcel Elsenaar te verzorgen.
– Morgen op reis naar Zeeland waar we met het expeditieteam hebben afgesproken. Elkaar opnieuw ontmoeten en de koers voor de komende periode samen bepalen.
– En dan bijna naar de internationale women leadership retreat Woman are coming into their own bij Samaya in Werkhoven. De vraag die ik in breng zal zijn: Wat is er nog nodig om van Hartskracht een (financieel) florerend bedrijf te maken?
– Heerlijk ook om facturen te sturen! Na een periode van aarzeling neem ik mezelf nu helemaal serieus als begeleider van ontwikkelprocessen, inspirator en verbinder. Ik ben er klaar voor!

Ik ben ook aan het solliciteren naar een baan als trainer en wil graag meer mensen individueel begeleiden. Tips of connecties zijn welkom!

Thuis is ook de verbouwing klaar en hebben opa en oma Son, de ouders van mijn lief Jeroen, flink meegeholpen met schilderen en poetsen. Ontzettend mooi om te zien hoe vitaal ze nog zijn. Daar ben ik dankbaar voor!
Tijdens het opruimen viel er uit een boek een kaartje met een rake tekst. Die komt op mijn website!

“Deep within the center of your heart is a fountain of love that never stops flowing.
Your creative abilities come from the source of essence deep within your core.
They ride on the creative force of love from your heart.
What will you create?

Heyoan
Take Care!
Daniëlle

Laat een reactie achter!