Blog

Website Hartskracht voor 21 januari 2011 live!

Geen categorie0 reacties

Website Hartskracht voor 21 januari 2011 live!

Vanmorgen heb ik samen met een goeie vriend van mij ‘Het Transformatiespel’ gespeeld. Ik heb dit spel als afscheidscadeau van mijn collega’s van Nuon gekregen. Het is een boeiend bordspel waarin je stilstaat bij je eigen levenspad. Aan het begin formuleer je een heldere leervraag of speeldoel en gaat op reis. Elke speler beloopt zijn eigen levenspad.

Je leervraag neemt je mee door het fysieke, emotionele, mentale en spirituele niveau. Net als in het echte leven kom je onderweg inzichten en belemmeringen tegen, vergaar je bewustzijn en krijg je hulp van bondgenoten. Door het spel raak je als vanzelf met je spelpartner in gesprek over wezenlijke zaken en is er zoveel herkenning. Dan merk je ook dat diep vanbinnen ieder mens gezien en gewaardeerd wilt worden. Dat is universeel.

Ik had als leervraag ingebracht: Wat is er voor nodig om mijn website live te brengen? Want dat is wat me momenteel bezighoudt. Ik weet dat bomen zeker een plek krijgen op mijn site omdat zij de ultieme verbinders zijn tussen hemel en aarde. Een echte inspiratie- en krachtbron. Ik heb veel ideeën en ben al op stap geweest met een bevriende fotograaf voor beelden en portretten.

Voor mij is het belangrijk om mijn ideeën concreet te maken zodat Hartskracht nog meer vorm gaat krijgen. En dat is spannend. Want natuurlijk wil ik dat mijn website helemaal mij uitstraalt. Maar wie ben ik? Kijk, daar heb je het al…; zo kan ik nooit beginnen. Mijn ‘Doe je best’ driver uit de Transactionele analyse zit me in dit geval behoorlijk in de weg. Gelukkig weet ik hoe ik deze hindernis kan wegnemen. Het is slechts 1 zinnetje. ‘Doe het en heb succes’, en dat ga ik doen!

De vriend met wie ik vanmorgen het spel speelde, bood me aan om met hem te sparren over indeling, stijl, etc. Dat heb ik met beide handen aangenomen. Alles begint met een droom en dromen en visualiseren kan ik als de beste. Nu is het tijd voor actie. Doen! Af en toe moet je jezelf ook een liefdevol schopje onder je kont geven. Bij deze. En waarom voor 21 januari? Omdat ik dan jarig ben. Een mooi cadeau voor mezelf van mezelf. En voor de bezoekers van Hartskracht.

Laat een reactie achter!