Blog

Verjaardag Hartskracht

Geen categorie0 reacties

Verjaardag Hartskracht

Hieperdepiep Hoera! Hartskracht is vandaag één jaar geworden.

Het is een bijzondere dag. Een jaar geleden werd ik ’s morgens wakker en rechtstreeks uit mijn dromen werd de naam Hartskracht geboren. Wat een ingeving! Mijn hart maakte een grote vreugdesprong. Vol vuur deelde ik het met Jeroen en heb daarna direct op internet gekeken of de naam al bestond. Geen vermelding! Hartskracht wachtte op me. Ik heb de naam Hartskracht dezelfde dag nog geregistreerd: www.hartskracht.nl. Wat een kracht komt er vrij als je je hart volgt. Dan hoef je geen moeite te doen, het gaat als vanzelf. Ik zag ook meteen een logo met een grote boom voor me. De plataan. Google gaf aan dat de boom symbool staat voor wijsheid, vreugde en transformatie. 2e schot in de roos. 29 november…. een dag om waar ik een diepe buiging voor maak. Namaste.

Nu ben ik een jaar verder en hoewel Hartskracht nog geen vaste vorm heeft, is de energie goed voelbaar. Ik weet nog niet wat Hartskracht gaat worden. Het is vol mogelijkheden. In ieder geval zal het met verbinding te maken hebben. Mijn Hartskracht is het verbinden van mensen en zaken waardoor de energie vrij kan stromen en waarde wordt gecreëerd. In ieder geval zal de mens het middelpunt vormen. Omringd door muziek, gedichten, verhalen, verbeelding, de natuur, mythologieën en archetypes en het grote mysterie dat het leven is.

Hartskracht

De kracht van het hart, de kracht van het nu
De kracht van liefde, de kracht van verbinding
De kracht van het donker, de kracht van het licht
De kracht van de stilte, de kracht van het niets
De kracht van zuiver potentieel, pure pulserende energie
beschikbaar vanuit de bron waaruit het hart kan putten

Door op dit blog over mijn ontdekkingsreis te schrijven, zal Hartskracht steeds meer vorm krijgen. Ik volg het pad van mijn hart. Ik weet dat ik in de stilte de roep van mijn hart kan horen. Daarom ben ik vanochtend, samen met Jeroen, symbolisch begonnen met het 100 dagen meditatieplan dat in de Happinez stond. Het viel niet mee om op zondag de wekker te zetten en om 7.30 uur uit bed te gaan. Zelfs de kinderen sliepen nog. Maar het is gelukt! Het zal de nodige discipline vragen en laat dat nou net niet mijn sterkste punt zijn…. Het is in ieder geval een erg fijne manier om de dag te beginnen. Morgen weer.

Veel Hartskracht,
Daniëlle

Laat een reactie achter!