Blog

Trouw aan mijn pad

Geen categorie2 reacties

Trouw aan mijn pad

Gisteren heb ik een belangrijke keuze gemaakt. De keuze om het pad van mijn hart te blijven volgen en daar volledig trouw aan te zijn. Dit betekent dat ik niet de licentietraining ga volgen voor het begeleiden van een managementgame. Ongelooflijk hoe het maken van deze keuze me zo in beslag heeft kunnen nemen. Steeds weer de voordelen en de nadelen afwegen. Al die stemmetjes in mijn hoofd die gehoord willen worden. ‘ga die licentietraining nou doen, daar ga je geld mee verdienen’, ‘maar het voelt niet goed, iets in me zegt nee’, ‘onzin, dat is alleen maar weerstand omdat je concreet wordt‘, ‘Je kunt het toch ook gewoon doen, wat heb je te verliezen?‘, ‘volg je intuitie en ga het pad van je hart, het klopt altijd!’

Een mooie quote die ik op mijn site wil plaatsen is: ‘In de stilte kun je de roep van je hart horen’. Dat is zo waar maar ook zo lastig om contact mee te maken als je hoofd op hol is geslagen. Wat een onrust en mist in mijn hoofd. Ik kwam er zelf niet goed uit en heb wijze raad ingeschakeld. Gewandeld in de krachtplaats De Diemervijfhoek met mijn buurvrouw en door haar kwam ik tot mooie inzichten. Het voelde voor mij als essentieel kruispunt waar ik niet lichtzinnig mee om kon gaan. Dan is alle hulp welkom. ’s Avonds ben ik dan ook nog naar mijn dierbare vriendin Hermelijn van der Meijden gegaan die me een prachtige en zeer heldere reading heeft gegeven.

De reading bracht me weer bij mezelf en mijn eigen Hartskracht. Ik wil me veel meer verbinden met mijn vrouwelijke kracht, mijn creativiteit, mijn speelsheid en de magie van het werken met het onzichtbare veld. (zoals in opstellingenwerk gebeurt) Dat is ook precies wat ik te bieden heb. Mensen weer in contact brengen met hun innerlijke kracht en wijsheid zodat ze het pad van hun hart gaan volgen. Ik wil steeds meer durven samen te vallen met mijn vrouwelijke kracht en vandaaruit gaan creeren. Dan ontstaat precies datgene wat wil ontstaan en ik vertrouw erop dat ik daarmee onze schoorsteen goed kan laten roken. Grappig dat we over 2 maanden een houtkachel in ons huis hebben waar ik me ontzettend op verheug. Vuur in huis! Dan gaat de schoorsteen pas echt roken! 😉

Ik heb de keuze gemaakt om de licentietraining nu niet te volgen maar me meer te verbinden met het Coming Into Your Own (CIYO) programma van The Ashland Institute. Dat ligt erg dichtbij mezelf. Gisteravond had ik zo’n bijzondere ervaring die ik heb gedeeld met de boeiende vrouwen van het CIYO programma.

Dear female travelers,

I just want to share an overwhelming moment that touched my heart and soul so deeply. On my way back home from the reading, I thought it would be great if the next CIYO retreat in October would take place in Holland. On the moment I thought of it, suddenly a huge thunderbolt appeared right before my eyes and ligthened IJburg for a second. There were no rain or clouds, only a very quiet nigth with a moon half full. I felt so humble and tears came into my eyes. This must be a sign to continue to follow the path of my heart and make even a stronger connection with my female power / heart power. In a world where male structures are dominating, it isn’t always that easy. I want to feed myself with this femininity and spread it around. Like a little stone throwing in the water, it circles and expands slowly and touches the bank. A very healing image. Nature is an interesting and caring guide.

Ik ben nu bezig om de teksten voor mijn website te schrijven. Ik ben nog op zoek naar een symbool voor mijn logo. Ik geloof dat ik de energie ervan heb gevonden!

Walk and work in beauty!

Daniëlle

2 reacties
 1. Franklin schreef:

  Admiring the time and energy you put into your website and in depth information you present.
  It’s good to come across a blog every once in a while that isn’t the
  same old rehashed material. Excellent read!
  I’ve saved your site and I’m including your RSS feeds to my Google
  account.

  • Danielle Doeve schreef:

   Thanks Franklin for your response. My blogs are indeed from my heart. First I thought it might be to personal. I hope my blogs will inspire and encourage people to follow The path with a Heart. With deep appreciation, Daniëlle

Laat een reactie achter!