Blog

The day before…

Geen categorie0 reacties

The day before…

Het is een vreemde dag zo’n dag voor de eerste inspiratiebijeenkomst georganiseerd door Hartskracht. Het voelt als een stilte na de storm die er in mij woedde. Ik geloof dat ik er klaar voor ben!

Vanmiddag belde de opdrachtgever nog en gaf aan dat er weer een aantal mensen bij kwamen. Hij vertelde dat hij wat extra klapstoeltjes zou meenemen, zodat iedereen morgen een zitplaats heeft. De teller staat inmiddels op ruim 50 mensen. Als ik daar aan denk, voel ik ook de kriebels in mijn buik. De mensen zijn nieuwsgierig naar deze bijeenkomst omdat hij zo anders is als de andere bijeenkomsten die er zijn geweest. We hebben het programma bewust niet van tevoren verspreid. Wel weten ze dat de dag in het teken zal staan van Kracht en Bezieling. De reis van de held die ieder mens in zijn leven maakt, op zoek naar zijn heilige graal.

De reis van de held
Afscheid van het oude
Start van een onzekere tocht
Een visie leidt de weg
Vinden van bondgenoten
Verslaan van draken
Thuiskomen

Ik wens dat het morgen een prachtige dag wordt waarin mensen worden uitgenodigd om zichzelf te laten zien vanuit hun eigen kracht en bezieling. Dat er verbinding mag ontstaan. En tegelijkertijd laat ik bij deze al mijn verwachtingen over de dag los.

Ik sluit af met een mooi e-card die ik van mijn bondgenote Rebekka ontving met de tekst Geloof in jezelf! You can do it! Stap voor stap.

With Grace,
Daniëlle

Laat een reactie achter!