Blog

Suerte Expeditieteam in Vuur en Vlam

Persoonlijke ontwikkeling, Suerte Expeditieteam, Verbinding0 reacties

Suerte Expeditieteam in Vuur en Vlam!

Ik ben alweer twee weken terug van een zeer inspirerend weekend met mijn Suerte Expeditieteamgenoten en het vuur brandt nog volop. Wat een ervaring hebben we met elkaar beleefd! Magie en pure scheppingskracht!

Het was een diep verlangen om ooit met teamgenoten zelf op expeditie te gaan. image left Ik werd geroepen door Weris. Een prachtig en magisch gebied in de Belgische Ardennen. Een megalithisch krachtcomplex te vergelijken met andere oeroude krachtplekken zoals b.v. Stonehenge. Maar dan op 3 uur rijden… Al een jaar of drie geleden was ik daar samen met een vriendin op stap geweest met Peter Rouffa van Feoras. Een sjamaan, druïde die het gebied van binnen en buiten kent en je verbindt met de oeroude krachtplekken en daarmee met de kracht in jezelf.  Een ware queeste!

Vijf Suerte Companions

Wat is het snel gegaan. We hebben het Suerte Expeditieteam opgericht tijdens de Zonnewende, 21 juni 2012 en zijn gestart met drie maten.  Arjan van der Poel, Marnix Lamers en ik. Al gauw kwam Floor Huis in ’t Veld in beeld die ook steeds enthousiaster werd. Kapper Rick van Rikit Hair op IJburg heeft Floor en mij met elkaar verbonden. Haar bedrijf heet Huis van ’t Hart en Rick dacht: die twee hartenvrouwen moeten elkaar leren kennen, daar zou wel eens iets moois uit kunnen voortkomen. En dat klopt! Floor is met overgave aan boord gesprongen van ons Suerte Companionship met vlak daarachter Cor Slagmolen. Ook al zo’n mooie ziel. We zijn op expeditie met elkaar. En hoe! De kracht van vijf!

Vijf mensen kunnen de wereld veranderen… Theory U, Otto Scharmer

De krachtwandeling met Peter was een indrukwekkende start van ons expeditie-weekend. Leren om energie te voelen, beelden ophalen uit je diepste innerlijke bron en daarmee liet Peter je de krachtplekken in het landschap en in jezelf ervaren. Wat een verbinding bracht dat! Bij hem thuis werden we verwend met heerlijke soep en mooie gesprekken en werden de tarot kaarten geraadpleegd. Wat kan ik genieten van dit soort avonden. Elkaar werkelijk ontmoeten met alles wat er is. Dat is van grote schoonheid.

De zaterdag hadden we ingeruimd om onze expeditie-aanpak voor organisaties verder uit te werken. We besloten om eerst een wandeling te maken en af te dalen in het Ourthedal vlak achter het huis.  Woordtovenaar Marnix kwam als vanzelf  met de Ourthe bocht (i.p.v. de U-bocht van Otto Scharmer) We zakten af richting de bron/rivier, halverwege stoppend bij een prachtige plek die voor ons symbool stond voor het Hart. image right

Dancing a New World into Being!

Op de Hart plek hebben we ons verbonden met ons verlangen en een gezamenlijk beeld kwam op. We gaan een feest geven op 21 december 2012 vanuit het Suerte Expeditieteam met medewerking van onze bondgenoten. Tijd is krap maar energie is krachtig. Het voelt alsof we worden geholpen door onzichtbare handen.  In de middag willen we een Expeditie Experience organiseren voor organisaties die meer willen werken vanuit vertrouwen, bezieling en samenwerking.  ’s-Avonds een dansfeest, Movement Medicine en een een gezamenlijke ceremonie om de Nieuwe Tijd in te luiden en het leven te eren en te vieren.                                                                                           

Ons innerlijk vuur gaat steeds harder branden en we geven het vuur graag door. Op 22 november organiseren we op boerderij De Blankenhoeven een Expeditiedag voor 25 teammanagers van een zorg-organisatie. Zin in!

Heart on fire,
Daniëlle

 

Laat een reactie achter!