Leef vanuit je Hart!

Leef vanuit je Hart! – IJburg 2016

een ontdekkingsreis voor vrouwen

Leef vanuit je Hart! – IJburg 2016 bestaat uit zes dagworkshops verspreid over een half jaar. Het programma laat je je eigen kracht en bezieling ervaren en biedt je een moment van herijking. In een van vrouwen maak je een innerlijke reis van je hoofd naar je hart en je buik, en weer terug. Tijdens deze reis krijg je antwoord op vragen als:

 • Waar krijg ik energie van?
 • Wat is mijn kracht?
 • Hoe blijf ik bij mezelf in het contact met anderen?
 • Hoe navigeer ik in een periode van transitie?
 • Wat wil ik achter met laten?
 • Wat heb ik nu nodig?

Ga mee op reis en ervaar hoeveel energie er vrijkomt als je het pad van je hart volgt. Als je bent afgestemd op je innerlijke kompas, geeft dit een rust en een diep weten en dienen zich mogelijkheden aan die helemaal bij je passen. Wees welkom en ontdek wat dit kan betekenen voor jezelf, je werk en je relaties.

De grootste reis die je als mens kunt maken is de 45 cm van je hoofd naar je hart.
Agnes Baker Pilgrim

image right

Reis van van een half jaar

‘Leef vanuit je Hart!’ bestaat uit zes dagworkshops.  Je creëert ruimte om tot jezelf te komen, om stil te worden zodat je de roep van je hart weer kunt horen.  Je reist in gezelschap van een groep vrouwen die allemaal het verlangen hebben om hoofd, hart en buik meer te verbinden. Een groep waar je op kunt terugvallen, waar je kunt delen, spelen en helen. De reis heeft geen vast programma. De magie van wat er in de groep leeft, zal haar werk doen en het uiteindelijke programma bepalen. Wel heeft elke dag haar thema en energie:

Dag 1: Vertrekpunt, de kracht van de stilte en intentie van je reis
Dag 2: Zuiveren, wat laat je achter je, en wat neem je verder mee
Dag 3: De kracht en het verlangen van je Hart
Dag 4: Leiderschap vanuit je Hart
Dag 5: Vrouw zijn
Dag 6: Verbinding en feest

Om op een dieper niveau met jezelf in contact te komen, zijn stilte, visualisaties, muziek en journaling (intuïtief schrijven) vaste onderdelen van de dag. Ook zullen we de natuur ingaan om onze zintuigen te activeren en te ontdekken wat de natuur voor boodschap voor ons heeft. Verder maak je kennis met verschillende stromingen die je ieder op hun eigen wijze in contact brengen met jezelf. NLP, Systemisch werk (familieopstelling), Leiderschaps archetypes en Energiewerk en kun je dit toepassen in je leven.

Via een gesloten Leef vanuit je Hart! facebookgroep is er ook tussen de workshopdagen door gelegenheid om met elkaar contact te hebben en ervaringen te delen.

Begeleiding

Leef vanuit je Hart! IJburg 2016 wordt begeleid door Daniëlle Doeve.

“Ik ben 43 jaar, heb kinderen op de basisschool en heb een carrière achter de rug bij grote organisaties. Sinds een aantal jaar ligt mijn focus op persoonlijke groei en bewustwording en lever ik graag mijn bijdrage aan een wereld in transitie. Een wereld waarin vrouwelijke energie, bewustzijn en compassie een belangrijke rol spelen.

Ik werk als coach, trainer vanuit Hartskracht en ben o.a. facilitator bij het internationale Women’s Leadership Development Program, Coming Into Your Own (CIYO) en begeleid Leiderschaps retraites (Inner Quests) voor vrouwelijke leiders uit het organisaties die het verschil willen maken. Mijn verlangen is om hoofd, hart en buik te verbinden bij alles wat ik doe.”

Muziek is een helende en inspirerende kracht voor me. Samen met mijn man Jeroen van Kemenade ben ik eigenaar van HeartFire en organiseren we concerten en clubavonden die het hart raken en doen we het management van DJ Kareem Raïhani.

Introductie avond Leef vanuit je Hart!’

Er is een introductie avond om kennis te maken, sfeer te proeven en een indruk te krijgen van wat je tijdens ‘Leef vanuit je Hart!’ kunt verwachten. Na de workshop bepaal je of je mee wilt doen aan de ‘Leef vanuit je Hart’-dagworkshops. Ook als je besluit niet mee te doen, geeft de avond je nieuwe inzichten en inspiratie.

Datum:                     Ntb (van 19:30 – 21:30)
Adres:                       Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, Amsterdam IJburg
Kosten:                     15 euro
Opgave                     via danielle@hartskracht.nl

Praktische informatie ‘Leef vanuit je Hart!’

Data:                        Ntb
Tijd:                          10:00 – 17:00 uur
Adres:                       Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, Amsterdam IJburg
Kosten:                     € 540, – (incl. BTW, voor bedrijven excl. BTW)
Opgave                     Tijdens de introductieworkshop of per mail via danielle@hartskracht.nl

‘De grootste reis die een mens ooit zal maken, is de 45 centimeter van ons hoofd naar ons hart’
Grandmother Agnes Baker Pilgrim

image right

Wat deelneemsters zeggen over ‘Leef vanuit je Hart!’

‘Ik heb inmiddels 4 workshop dagen gedaan en kijk uit naar de laatste over 2 weken. Het is een prachtige reis geworden waarin ik weer thuis heb kunnen komen in mijn hart en erachter ben gekomen wat het verlangen van mijn hart is. Niet alleen is het zo fijn om dat weten maar ook om het avontuur te gaan beleven om het hartsverlangen te gaan manifesteren. Floor en Danielle creëren een ruimte en rust waarin alles er mag zijn en voor mij gebeuren er magische dingen. Hoe meer ik ze zie hoe meer ze lijken te gebeuren en mijn hart voelt vol en vredig. Ik ben immens dankbaar dat ik deze reis heb mogen maken en hij eindigt natuurlijk niet bij de laatste workshopdag! Het prettige is dat het over 5 maanden verspreid is en niet een workshop van een weekend waarvan je even een high ervaart. Ik heb het gevoel dat er echt iets fundamenteels in mijn leven van alledag is veranderd en dat ik dat niet meer kwijt kan raken.’
Wendi Blom

De hartsdagen, zoals ik de dagworkshops van het programma Leef vanuit je hart! van Daniëlle Doeve en Floor Huis in’t Veld ben gaan noemen, zijn echt iets om naar uit te kijken en een aanrader voor iedereen die behoefte heeft aan aandacht voor haarzelf. Voor haar hart. Aan dagen waarop de buitenwereld even niet lijkt te bestaan en je je kunt overgeven aan dat wat er is. Onverdeeld. Open. Puur. En hoe mooi is het als dat kan in verbinding met de ander? De ander die ook op reis is. Naar haar hart.’
Mariska Bosman

‘Van Floor en Danielle leerde ik hoe belangrijk het is dicht bij jezelf te blijven, echt te kijken wat bij je past. Vanuit je hart. Zij leven dat echt voor. Door visualisaties, meditaties en gesprekken kreeg ik een paar heel waardevolle inzichten. Vaak uit onverwachte hoek en ook nog na de workshop. ‘Niet verwacht, toch gekregen’. Het was heerlijk om maandelijks een dag helemaal voor jezelf te hebben. De groep vrouwen hebben een bijzondere plek in mijn hart, Floor en Danielle voorop. Floor is heel sensitief, het lijkt wel of ze steeds letterlijk voelt hoe het met de groep of een vrouw gesteld is. Bij Danielle merk je aan alles dat ze veel inhoudelijke bagage meebrengt. Mooi hoe die twee elkaar aanvullen. En daarmee een workshop hebben neergezet die ik iedereen gun.’
Karin Hoens

 • Quote

  Ontdek hoe waardevol het is als….
  Je helemaal jezelf kunt zijn
  Je kan zijn met wat er is
  Je doet waar je van houdt
  En houdt van wat je doet
  Geef je eigen leven vorm
  Als vrouw in balans tussen ‘doen’ en ‘zijn’
  In verbondenheid met anderen
  Met je hart als innerlijk kompas
  Je leven wordt lichter en lichter
  Als je leeft vanuit je hart

 • Agenda

  Let's Get Personal / Free Coming Into Your Own Womens Circle
  11 juni 2020 20:00 - 21:00
 • Nieuwsbrief Hartskracht