The Symbol’s Way

Hartskracht CIYO Coming Into Your Own

 

The Symbols Way

Een transformerende innerlijke reis

Powered by Coming Into Your Own
Personal Leadership Development Programs for Women

Bevrijd jouw potentieel met de kracht en wijsheid van vier archetypen!

  • Loop je vast in werk en/of relatie?
  • Heb je het gevoel dat je ‘iets’ essentieels mist?
  • Ben je toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven?
  • Vraagt je gezondheid om aandacht?
  • Heb je moeite om grenzen aan te geven en voor jezelf te kiezen?
  • Wil je vanuit je hart leven en magie in je leven ervaren?
  • Wil je ontdekken wat jouw gift aan de wereld is?

Herken jij jezelf in een of meer van de bovenstaande vragen? Boek dan nu een Symbol’s Way sessie!

Wat is een Symbol’s Way sessie?
Het is een krachtige methode om met gebruik van symbolen inzicht te krijgen in je proces: waar je staat, wat je blokkeert en waar je naartoe wilt. Het helpt te reflecteren op je huidige levenssituatie en geeft inzicht in het potentieel dat geleefd wil worden. The Symbol’s Way is bij uitstek geschikt als je een nieuwe richting wilt inslaan in werk of relatie, als je gezondheid vraagt om aandacht, of als je belemmerende patronen wilt bevrijden zodat je voluit kunt leven.

Het proces
In twee uur tijd breng ik je, met behulp van de door jou meegebrachte symbolen, in contact met het diepere weten in jezelf op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Je laat oude zielscontracten en blokkades los en maakt de weg vrij om jouw potentie de wereld in te brengen. Jouw energie gaat weer volop stromen. Fully alive!

De sessie geeft je praktische handvatten voor de komende periode waardoor je heel concreet de juiste stappen kunt zetten op jouw unieke levenspad.

Voor wie?

De Symbol’s Way is er voor vrouwen en mannen die door een periode van transitie gaan en die, in lijn met hun zielsmissie, een krachtige stap willen maken.

Coming Into Your Own

The Symbol’s Way is onderdeel van Coming Into Your Own. Het internationaal leiderschapsprogramma voor vrouwen in transitie. Sinds 2012 ben ik mede facilitator van CIYO en geef ik leiderschapsretraites en programma’s in Nederland. The Symbol’s Way is ontwikkeld door Barbara Cecil van The Ashland Institute.

Investering

Jouw investering voor deze 2 uur durende transformatie sessie is € 200,00 euro. (Excl. 21% BTW zakelijk tarief, Incl. 21% BTW particulier tarief)

De sessies vinden plaats in de Tempel van Alledag op IJburg.

 

Boek nu!
Wil je ook volgende stap zetten op het pad van je hart? Ben je klaar voor verandering? Stuur dan een mail naar danielle@hartskracht of bel me op 06-39719992.

Spread your wings and fly! Ik zie ernaar uit.

Hartegroet,
Daniëlle

Referenties The Symbol’s Way

Caroline Denijs –
Transformatie coach Tussen Hemel en Paarden

“Wat een zegen en een geschenk om met Transformatiecoach Daniëlle Doeve een 
Symbols Process te doen en van haar kwaliteiten te genieten! Vragen en onduidelijkheden komen in zo’n uitgebreid onderzoek moeiteloos aan het licht. Oude patronen en belasting kan ik loslaten. Ik heb gezien wat die oude soulcontracten mij geleerd hebben; een enorme draagkracht, flexibiliteit en empathie! Daarmee mooie kwaliteiten ontwikkeld, maar wat niet meer dient geef ik nu écht terug aan het Veld. Ik verruim mijn perspectief en ga nog meer de weg van het hart, trouw aan mijzelf en mijn zielsbestemming. Ik mag weer dromen!

Dank Daniëlle voor je helderheid en de manier waarop je een heel ruime vraag met zo’n Symbols Proces tot de essentie weet te brengen!”

Amber van Vught –
Eigenaar AmberMaakt

“Wat doe je met grootste plannen die rondspoken in je hoofd? Plannen waar je van  droomt maar die ook consequenties en zorgen met zich meebrengen?
Onder begeleiding van Daniëlle Doeve HeartFire heb ik ‘The Symbol’s Way’ proces gedaan om meer helderheid te krijgen op de voor- en nadelen van ons plan.
Met het neerleggen van zes tot tien symbolen die betrekking hebben op de vraag ontstaat er een opstelling die vanuit verschillende windrichtingen (kanten in jezelf) worden ervaren en bevraagd. Door de heldere en mooie afstemming van Daniëlle heb ik krachtige antwoorden gekregen en is er een systemisch proces in gang gezet. Het plan om samen met Michael in het voorjaar een halfjaar met een camperbus door Europa rond te reizen en onderweg de wisselende vegetatie vast te leggen met ecoprints heeft een krachtige ‘JA dat gaan we doen!’ gekregen!

Heb je ook een vraag waar je omheen draait, of ben je aan het wikken en wegen? Neem contact op met Daniëlle Doeve. Een aanrader!”

Fleur Renes
Juli 2018

“Wat blij ben ik met de verhelderende reis heb ik heb mogen maken met hulp van Danielle.

Op een zeer effectieve manier wordt een systeem duidelijk aan de hand van de vier elementen, die als vier poortwachters de gestelde vraag verschillend belichten. Alle elementen hebben verschillende kwaliteiten en vanuit deze kwaliteiten wordt de vraag steeds helderder en verbindt zich met steeds diepere lagen. Alles wat met de vraag verbonden was is aangelicht vanuit deze verschillende invalshoeken. Wat een bijzonder proces! Na een intensieve twee uur kon er bij mij op een diep niveau een transformatie plaatsvinden.

Wat een geweldige reis was het! Nog steeds vibreert alles na in me. Dankjewel Danielle dat je zo liefdevol, met geduld en wijsheid mij inzichten hebt weten te geven in een diepgeworteld stuk in me waar ik nu beter dan voorheen mee verder kan.”

 

  • Nieuwsbrief Hartskracht