Heel Jezelf | Inzicht in Ziekten en Symptomen

Heel Jezelf
Inzicht in Ziekten en Symptomen

“What makes families ill, is what can cure them” Stephan Hausner

Ik heb een 3-daagse masterclass gevolgd bij Stephan Hausner. Stephan is een meester opsteller gespecialiseerd in systeemopstellingen met ziekten en aanhoudende symptomen. Vele kwartjes vielen op hun plek en deze dagworkshop werd geboren.

Ik werk met opstellingen via het lichaam. Ik geloof in de wijsheid van het lichaam en dat ziekte en symptomen een boodschap in zich dragen. Wat wil de ziekte/symptoom je vertellen? Waar is de energie bevroren geraakt en wat is een helende beweging zodat de energie weer vrijer kan stromen?

Ik bied een diepe ‘holding space’. Een veilig werkveld waarin d.m.v. o.a. opstellingen mensen op een dieper niveau inzicht krijgen in hun ziekte / symptomen. Het erkennen en eren is een belangrijk onderdeel hierin.

Op deze dag kunnen vragen ingebracht worden rondom ziekte en symptomen. Bij symptomen denken we aan aanhoudende hoofdpijn, rugklachten, terugkerende blaasontstekingen, problemen met gebit, paniekaanvallen, hyperventilatie etc.

In onze westerse wereld zijn we geneigd ziekte en symptomen weg te willen hebben. Hoe komen we er zo snel mogelijk vanaf? Ziekte en symptomen zijn vaak waardevolle boodschappers. Ze geven ons inzicht in ons familiesysteem. Op deze dag is er ruimte om door middel van een opstelling inzicht te verkrijgen over ziekte en symptomen en het familiesysteem.

Op deze dag wordt lichaamsgericht werk, sharing, meditaties gecombineerd met opstellingen. Er is ruimte voor vier vraaginbrengers. Ook als representant geeft deze dag waardevolle inzichten in de verstrikkingen van zijn of haar eigen familiesysteem.

Praktische informatie:

Voor meer informatie/vragen en data kun je bellen met:
Daniëlle: 06-39719992

Deze workshop wordt begeleid door Daniëlle Doeve. Ik geef impactvolle workshops en opstellingavonden en dagen die mensen weer laten thuiskomen bij zichzelf.

Begeleider:

Daniëlle Doeve (1972) is sinds 2010 eigenaar van Hartskracht en
verbindt vrouwen en mannen met hun levensmissie en authentieke kracht door middel van transformatieve coaching trajecten, innerlijk leiderschapsprogramma’s en systemisch werk.
Ze heeft 16 jaar in verschillende functies bij een groot
energieconcern gewerkt met een sterke drive op het
verbeteren van de klant- en medewerkerstevredenheid. Opleidingsinstituut Phoenix is een aantal jaar haar thuishaven geweest waarin ze opleidingen heeft gevolgd rondom persoonlijke ontwikkeling, systemisch werken (familie en organisaties), vrouwelijke seksualiteit en leiderschap.
Het is haar ‘gift’ een veilige bedding te creëren waarin alles welkom is, waarin mensen kunnen thuiskomen bij zichzelf en hun potentieel gaan leven.

Daarnaast is ze samen met haar man eigenaar van HeartFire, waarmee ze bezielde concerten organiseren die het hart openen en bijdragen aan een mooiere wereld. Daniëlle woont op IJburg samen met haar man en twee kinderen.

www.hartskracht.nl
www.heartfire.nl

  • Nieuwsbrief Hartskracht