Workshop thema Moeder/Dochter – rusten in de vrouwenlijn

Workshop Moeder Dochter
Rusten in de Vrouwenlijn

De relatie met je moeder. Voor een dochter de belangrijkste relatie uit haar leven. We worden geboren uit onze moeder, en gaan het leven aan door onze moeder. Als deze relatie vertroebeld is, door wat voor reden dan ook, wordt het leven vaak een ‘struggle’. Hard werken, het hoofd boven water houden. Veel doen op je mannelijke energie. Terwijl de wereld in gaan op je vrouwelijke energie veel dichter bij ons staat, veel natuurlijker is. Minder hard werken, meer vanuit je eigen flow. Wat we op deze dag doen is stappen zetten in het herstellen van de band met onze moeder en weer dichter bij onze vrouwelijke energie komen. Onze natuurlijke staat van zijn. Zodat we meer in onze eigen ‘flow’ komen.

Toen je moeder in de buik van je oma zat heeft zij zo rond de 4de maand alle eicellen aangemaakt. Uit 1 van die eicellen ben jij geboren. Wij zijn dus zo verbonden in de vrouwenlijn. Hoe mooi is dat! En tegelijkertijd zitten daar nog veel pijnen, onbegrip, trauma’s die wij kunnen helen. Heling bij jou, betekent vaak heling in het hele systeem: in de generaties voor je en in de generaties achter je.

We doen dit door meditaties, lichaamswerk, oefeningen, ho’oponoopono, familieopstellingen, muziek en alles wat zich aandient. In een groep vrouwen, die allemaal willen werken rondom dit thema, gaan we in dit proces duiken. Terugkeren naar de moeder/onze innerlijke vrouw. Kom dit met ons ervaren!
Stuur een mail naar zijdieweet@gmail.com.
Ben welkom met alles wat er is❣️

Praktische informatie:
Data: nog te bepalen
Waar: De Meditatietuin, Amstelpark 6, Amsterdam
Van: 10.00 tot 17.00 uur.
Kosten: 115 euro exclusief 21% BTW

Deze workshop wordt begeleid Daniëlle Doeve. Ik geef impactvolle workshops en opstellingavonden en dagen die mensen weer laten thuiskomen bij zichzelf.

Begeleider:

 

 

 

 

Daniëlle Doeve (1972) is sinds 2010 eigenaar van Hartskracht en
verbindt vrouwen en mannen met hun levensmissie en authentieke kracht door middel van transformatieve coaching trajecten, innerlijk leiderschapsprogramma’s en systemisch werk.
Ze heeft 16 jaar in verschillende functies bij een groot
energieconcern gewerkt met een sterke drive op het
verbeteren van de klant- en medewerkerstevredenheid. Opleidingsinstituut Phoenix is een aantal jaar haar thuishaven geweest waarin ze opleidingen heeft gevolgd rondom persoonlijke ontwikkeling, systemisch werken (familie en organisaties), vrouwelijke seksualiteit en leiderschap.
Het is haar ‘gift’ een veilige bedding te creëren waarin alles welkom is, waarin mensen kunnen thuiskomen bij zichzelf en hun potentieel gaan leven.

Daarnaast is ze samen met haar man eigenaar van HeartFire, waarmee ze bezielde concerten organiseren die het hart openen en bijdragen aan een mooiere wereld. Daniëlle woont op IJburg samen met haar man en twee kinderen Roman en Isobel

Je bent van harte welkom in de cirkel!

Lieve groet,
Danielle

  • Nieuwsbrief Hartskracht