De Kracht van Innerlijk Leiderschap

De Kracht van Innerlijk Leiderschap
A Transformative Inner Journey!

We zijn allen leiders in ons leven, werk, gezin en gemeenschap. Deze tijd waarin oude systemen en waarden transformeren en er zoveel nieuws ontstaat vraagt als nooit tevoren om bewust-zijn, innerlijk leiderschap en verbondenheid. Het vraagt van jou dat je je positie inneemt, in je kracht staat en van daaruit in actie komt. Met een juiste balans tussen de mannelijke en vrouwelijke energie, tussen het doen en het zijn.

Hartskracht De Kracht van Innerlijk Leiderschap

* Wil je meer in je eigen kracht komen?
* Wil je ontdekken hoe de leadership archetypes je toegang geven tot jouw eigen potentieel?
* Wil je leren hoe je in je kracht kunt blijven bij het voeren een zuiver gesprek? Een spannend gesprek dat er echt doet.

Doe dan mee met deze training!

In deze training ga je kennismaken met de energie van de vier Leadership Archetypes vanuit het vrouwelijk leiderschapsprogramma: Coming Into Your Own. Je zult de kracht van de archetypes direct ervaren door ze bewust in te zetten bij het voeren van een zuiver gesprek. Een transformerend gesprek vanuit het hart.

Het programma Coming Into Your Own heeft wereldwijd al honderden vrouwen begeleid om meer in hun eigen kracht te komen en de leiding te nemen over hun eigen leven en daarmee vanuit vrijheid te leven. Sinds vier jaar ben ik begeleider van dit programma. Ook verzorgen we een 3-daagse women leadershipretreat. Zie: www.ciyowomensretreat.com

Programma

In de ochtend ontdek je de energie van de vier verschillende leadership archetypes die ieder wijsheid scheppen vanuit een diepe bron. Ze geven je toegang tot een oneindig veld van creatieve mogelijkheden!

Archetype Lover: Verbindend Leiderschap
Plek van Intuïtie en Compassie
Emotionele niveau / Water

Archteype Warrior: Resultaatgericht Leiderschap
Plaats van Waarheid en Daadkracht
Fysieke niveau / Aarde

Archetype Magician Strategisch Leiderschap
Plaats van Perspectief en Inzicht
Mentale niveau / Lucht

Archetype Sovereign Visionair Leiderschap
Plaats van Visie en Bestemming
Spirituele niveau / Vuur

In de middag gaan we oefenen met zuivere communicatie. Je leert hoe je de energie van de verschillende archetypes in kunt zetten bij het voeren van een belangrijk gesprek. Een gesprek waarbij je in je eigen kracht bent en blijft. Wat een energie en ruimte geeft dat! Zowel voor jou als voor de ander. Er is veel ruimte om te oefenen met deze heldere structuur die je direct kunt toepassen in je relaties en werk.

Doe mee en breng binnen en buiten in balans! Je bent van harte welkom!

Praktisch

Datum: NTB
Tijd: 10:30 – 17:00 uur
Kosten: 95 euro incl. BTW voor particulieren
95 euro excl. BTW voor ZZP-ers en indien betaald door werkgever (met factuur)

Ik zorg voor de thee en wat lekkers. Lunch graag zelf meenemen.
Lokatie: Tempel van Alledag, Jan Vrijmanstraat 339, 1087 NB, Amsterdam IJburg

Meer info en aanmelden

Voor meer info en aanmelden, kun je een mail sturen naar danielle@hartskracht.nl. Je aanmelding is definitief als je je per mail hebt aangemeld en de betaling is voldaan. Meld je aan voor het event op Facebook en ontvang updates: www.facebook.com/events/368614383342812.

Coming Into Your Own (CIYO) is een internationaal leiderschap programma, dat vrouwen begeleid en inzicht geeft in de relatie tussen hun innerlijke dynamiek en de uitdagingen van het dagelijks leven / werk.

Indien je geïnteresseerd bent in de 3-daagse internationale Women Leadership Retreat Coming Into Your Own neem dan contact met me op. De volgende retreat staat gepland van 3 – 5 November 2016 in Nederland. Meer info over de retreat: www.ciyowomensretreat.com

  • Nieuwsbrief Hartskracht