Coming Into Your Own

Coming Into Your Own, Leadership Mini-Retreat for Women
Oct 6 – Oct 7 2019, Centrum Athanor in Lochem

Coming Into Your Own (CIYO) is een internationaal persoonlijk en professioneel leiderschapsprogramma voor vrouwen. Deze mini retraite biedt de gelegenheid tot herbronnen, reflectie en bezinning en helpt opnieuw je focus te bepalen voor het volgende hoofdstuk in je carrière of leven. Dit in een krachtige cirkel samen met andere vrouwen die het verlangen hebben hun volle potentieel te ontdekken en daarmee het verschil te maken.

Download onze brochure hier

Voor Wie?

Voor vrouwen, die vanuit hun autentieke zelf een evenwichtige manier van leven en werken willen vormgeven en betekenisvol willen zijn. Voor vrouwen die voor grotere persoonlijke en professionele uitdagingen staan of in transitie zijn van één oude carriere- of levensfase naar een nieuwe.

De vragen die mogelijk erbij horen zijn:

  • Ik overweeg nieuwe wegen in te slaan in mijn professionele en/of persoonlijke leven. Durf ik mijn intuïtie te volgen?
  • Hoe blijf ik trouw aan mijn waarden en mijn persoonlijke stijl van leidinggeven?
  • Waar wil ik voor staan?
  • Hoe behoud of creëer ik een gezonde balans tussen geven en nemen door goed voor mezelf te zorgen?

De oorsprong

Coming Into Your Own (CIYO) biedt een stevige en tevens subtiele tool kit voor persoonlijk leiderschap waarin oude wijsheden en actuele wetenschappelijke inzichten worden samengebracht en brengt een diepe verbinding met jezelf tot stand. Wereldwijd helpen de CIYO retraites vrouwen om vanuit hun authenticiteit te leven en te werken. De drie aanwezige begeleiders bundelen hun eigen unieke kwaliteiten op een inclusieve en krachtige manier.

“Grounding myself in my values and growing in self-confidence to lead from those values in order to create the impact is what I was looking for.   Joining the retreat means you are touching your field of potential and that your power as female leader can be released when you walk out of the retreat. For every woman that feels the need to grow in her leadership journey, the CIYO Leadership retreat is a true blessing.”

Nicolien Joosen HR Director – Cargill

Inhoud Programma

Wat kan je verwachten

Het Kernthema van onze tijd samen in oktober is zelf zorg en ‘bestemming’ (purpose)’

In de avond maken we op een diepgaande manier kennis met elkaar en met het thema of vraagstuk dat je meebrengt in deze retraite. In de ochtend maak je kennis met vier leidende Jungiaanse archetypen en leer je hoe je deze kunt inzetten in jouw leven. In de middag gaan we aan de slag met hetgeen jij in deze fase van je leven wilt vormgeven en dit door middel van een makkelijk toepassbaar model.

  • Moment van reflectie – vertraging en verdieping
  • De kracht ervaren van het model van vier leiderschap archetypen
  • Leren de wijsheid van je lichaam verder te ontwikkelen, te vertrouwen (intuïtie) en te gronden
  • Aan het werk met je ambitie hoe groot of klein die ook mag zijnSamaya tuin
  • Persoonlijke en collectieve vrouwelijke wijsheid
  • Genieten van lekker eten, mooie muziek en de natuur

Je gaat naar huis met een aanzienlijk vergroot netwerk van gelijkgezinde vrouwen, helder overzicht van je aanpak, hebt waardevolle feedback gekregen en bovenal een geweldig hulpmiddel om mee te experimenteren voor ieder professioneel of persoonlijk project.

“Een van de meest diepgaande en revolutionaire trainingservaringen die ik ooit heb gehad. Het is moeilijk om in een paar regels deze intense dagen samen te vatten die me tools hebben gegeven die ik blijvend eigen heb gemaakt, zodat ik met meer gemak in de context waarin ik werk en ons bedrijf om kan gaan.” Deelneemster Turijn

Facilitators

Polyglot Cécile Masson is auteur van de roman ROSE, letters of love to life en tevens dichter. Als fijnzinnig mBIT trainer/coach en adviseur helpt ze het potentieel van leiders ontvouwen. Tevens heeft ze in verschillende organisaties adviserende functies.
www.cecilemasson.com

 

Daniëlle Doeve is sinds 2010 eigenaar van Hartskracht en verbindt vrouwen met hun levensmissie en authentieke kracht door middel van transformatieve coaching trajecten leiderschapsprogramma’s en systemisch werk. Als HeartFire, organiseert ze bezielde concerten. www.hartskracht.nl

 

Maija van Langendonck wordt vriendelijk een ‘Inclusion Amazon’ genoemd. Ze heeft een passie voor persoonlijke en culturele insluiting. Maija heeft verschillende commerciële en strategische HR-functies bekleed in uiteenlopende bedrijven en industrieën en werkt tegenwoordig als freelance Inclusion – Culture and Change Steward en geeft vorm aan creatieve composities en woord.

 

Waar: Centrum Athanor, Hooislagen 9, 7241 NJ LOCHEM, 0573 421 111. Een prachtige Lokatie in de natuur www.centrumathanor.nl

Data: Zondag 6-oktober vanaf 16.00 uur tot en met maandag 7- oktober 2019 16.00 uur.

Investering:

Individueel: 245 euro (excl. 21% VAT)+ 135.00 Euro accommodatie.

Bedrijven: 490 program Fee (excl. VAT)+ 135.00 accommodatie.

Brochure

De accommodatie is gebaseerd op een overnachting met diner, ontbijt, lunch, koffie en thee, fruit en snacks.

For every woman that feels the need to grow in her leadership journey, the CIYO Leadership retreat is a true blessing.
If you would like to hear more I would encourage you to reach out to one of the facilitators to explore how this experience can become part of your journey!”

Nicolien Joosen HR Director – Cargill

If you bring a friend you will each benefit from 10% discount

Boek direct
Stuur een mail naar Daniëlle Doeve, Danielle@hartskracht.nl

Voor meer informatie
Daniëlle Doeve – danielle@hartskracht.nl 06 3971 9992, www.hartskracht.nl
Cécile Masson – cecile@cecilemasson.com 06 2063 4851, www.cecilemasson.com

“Don’t ask what the world needs. Ask what makes you come alive, and go do it. Because what the world needs, is people who have come alive.” Howard Thurman