Coming Into Your Own

Coming Into Your Own, Leiderschapsretraite voor Vrouwen
6 okt – 9 okt 2019 in Centrum Athanor in Lochem (English)

Coming Into Your Own (CIYO) is een internationaal leiderschapsprogramma en community van vrouwen die reeds 20 jaar bestaat en wereldwijd actief is waarin oude wijsheden en actuele inzichten worden samengesmolten. Hoofd, hart en buik zijn in verbinding.

De retraite biedt de gelegenheid tot herbronnen, reflectie en herijking en helpt je om opnieuw focus te bepalen voor het volgende hoofdstuk in je carrière of leven. Het is specifiek ontworpen om vrouwen in hun kracht te zetten en zo meer vrouwelijk leiderschap, talent en krachtige feminiene aanwezigheid te laten stralen. Dit in een krachtige cirkel samen met andere vrouwen die het verlangen hebben om hun volle potentieel te ontdekken en daarmee het verschil te maken.

Bijgaand de BROCHURE

Context:
We leven in een wereld waar contrasten en prestatiedruk alledaags zijn. Dan dienen zich vragen aan als:– waar wil jij voor staan – welke koers wil jij uitzetten – hoe blijf jij in balans? Veel vrouwen (en ook mannen) voelen zich leeg en uitgeput en kunnen zich niet langer verbinden met de huidige heersende modellen voor succes. De huidige tijd vraagt om vrouwelijke energie en nieuwe leiderschapsmodellen die zowel het economische, maatschappelijke, sociale en spiritueel niveau integreren zodat duurzame waarde gecreëerd kan worden. Deze masterclass draagt bij aan een evenwichtige manier van leven en werken dat ook door de tijd heen kan voortbestaan.

“The future of leadership will be more feminine, conscious, and collective.”   
Otto Scharmer – auteur van het book ‘Theory U

Stel je jezelf een of meer van onderstaande vragen?
Dan is Coming Into Your Own voor jou!

* Ik sta op een tweesprong wat nu ?
* Ik overweeg nieuwe wegen in te slaan in mijn professionele of persoonlijke leven. Durf ik mijn intuïtie te volgen?
* Hoe blijf ik trouw aan mijn waarden en mijn persoonlijke stijl van leidinggeven?
* Ik heb behoefte aan een time-out. Wat is er nodig om meer rust en balans voor mezelf te creëren?
* Er is meer dan alleen het rationele denken, hoe vertaal ik wat ik voel in heldere taal?
* Hoe kan ik het rolmodel zijn dat andere vrouwen verdienen?
* Hoe vind ik meer bezieling en meer energie in mijn leven?

Je bent van harte welkom op deze transformerende reis!

Wat kan je verwachten:
• Moment van reflectie – vertraging en verdieping
• Opnieuw verbinden met jezelf
• De kracht ervaren van het model van vier leiderschap archetypen
• Leren de wijsheid van je lichaam verder te ontwikkelen en te vertrouwen (intuïtie)
• Contact te voelen met je ambities & dromen
• Persoonlijke en collectieve wijsheid
• De verbondenheid van een vrouwelijke cirkel voelen. Pure Magie!
• Plezier maken en beweging
• Genieten van lekker eten en mooie muziek

Het pad:

* Een uitgebreid kennismakingsgesprek met één van de begeleidsters vier tot zes weken voorafgaand aan de retraite
* De 3- en half daagse leiderschapsretraite, het hart van het leiderschapsprogramma
* Na vier tot zes weken een laatste coaching met één van de begeleiders om je inzichten verder te verankeren en mogelijke behoeften verder te bespreken.

CIYO

 

Praktisch:

Download hier onze brochure!

Lokatie

Centrum Athanor, Hooislagen 9, 7241 NJ Lochem

Programmakosten:

Corporate/Overheid (Excl. 21% BTW)
Tarief: € 1.650,

Zelfstandige (Excl. 21% BTW)
Tarief: € 1.150,-

Particulier (per persoon incl. 21% BTW)
Tarief: € 850,-

Accommodatie/Arrangement
3 overnachtingen met ontbijt, lunch en diner en onbeperkt gebruik koffie/thee/koud water en vers fruit
1-persoonskamer € 357,- (incl. 9% BTW en belastingen)
2-persoonskamer € 300,50 (incl. 9% BTW en belastingen)

CIYO Gidsen:

Deze Coming Into Your Own Retraite wordt begeleid door Cécile Masson, Daniëlle Doeve en Maija van Langendonck

Cécile is een zelfstandig mBIT coach waarbij de intelligenties van hoofd, hart en buik centraal staan. In al haar activiteiten als dagvoorzitter, coach of facilitator weeft ze de nieuwste neurowetenschap met oude wijsheid tradities. Ze is gevoelig voor de systemische realiteit van mensen en hun omgeving en inspireert harmonie en vertrouwen van binnenuit. Tevens is ze strategisch adviseur van de Nederlandse Vrouwen Raad en Senior Associate van Pluribus Europe.

Daniëlle is een transformatiecoach, systeemopsteller en leadership retreat facilitator. Ze verbindt vrouwen en mannen met hun levensmissie en authentieke kracht en creëert een bedding waarin transformatie kan plaatsvinden. Daarnaast is ze samen met haar man eigenaar van HeartFire waarmee ze grote concerten organiseert die het hart openen. Het is haar missie dat mensen vanuit hun hart leven en werken. Fully Alive!

Maija is een creatieve generalist met een passie voor diversiteit en inclusie. Ze kan putten uit een waaier van rollen uit haar 25+ jaar bedrijfservaring in Internationale omgeving. Vooral haar rollen als catalysator voor vrouwelijke ontwikkeling – facilitator en strategisch denker gaven haar veel voldoening. Nu is Maija actief als freelance facilitator – coach en consultant. Maija is ook in de weer in het gemeenschapsleven – ontvouwt ze zich als poet en verdiept zich in het creatieve luik.

Meer informatie en brochure
Daniëlle Doeve – danielle@hartskracht.nl – 06-39719992
Cécile Masson – info@vialingua.nl – 06-20634851

Hartskracht CIYO Coming Into Your Own

 

 

 

 

 

Oorsprong

Het CIYO programma is uit een persoonlijke behoefte van vrouwen ontstaan, die hun wortels zowel in het internationale bedrijfsleven hebben als in verschillende inheemse wijsheid tradities van Zuid-Afrika, Noord-Amerika en Europa. Het is specifiek ontworpen om in het publieke en bedrijfsleven meer vrouwelijk leiderschap, talent en krachtige feminiene aanwezigheid te laten stralen. Vrouwen met diverse etnische achtergronden hebben Coming Into Your Own ervaren “life changing” en verbinden zich aan de kracht van de groeiende internationale community.

Ze dragen het op een inclusieve manier verder in hun eigen cultuur en omgeving om daar transitie te bevorderen. Inmiddels wordt dit leiderschapsprogramma gegevens in Nederland, België, Italië, Spanje, Turkije, Frankrijk, Noord-America, Singapore, Marokko, Dubai, Bulgarije.

Corporate organisaties als BP, The World Bank, Intel, Boeing, EDF, Carrefour, Cargill en Sodexo hebben vrouwen aan een CIYO laten deelnemen.

Ook hebben veel zelfstandige ondernemers, kunstenaars en vrouwen in transitie er blijvend baat bij.

Referenties:

Grounding myself in my values and growing in self-confidence to lead from those values in order to create the impact is what I was looking for.
Joining the retreat means you are touching your field of potential and that your power as female leader can be released when you walk out of the retreat.

For every woman that feels the need to grow in her leadership journey, the CIYO Leadership retreat is a true blessing.
If you would like to hear more I would encourage you to reach out to one of the facilitators to explore how this experience can become part of your journey!

Nicolien Joosen HR Director – Cargill

CIYO encourages openness and authenticity – providing a safe, supportive and open environment where women can shed their everyday role as mother, wife, daughter, boss or colleague. There is tremendous power and insight in being witnessed and witnessing others, as the group provides the gifts of collective feedback, perspective, spirit and energy. My CIYO experience helped me gain significant new perspective as I considered a major transition in my life.” Michele Steckler, SVP Disney Theatrical Group, New York

CIYO is samenvallen met jezelf. Een reis naar jezelf onder begeleiding van 3 unieke coaches. Die samen een geheel vormen, ieder met zijn eigen specifieke inbreng. Deze retraite heeft mij veel gebracht; ik leerde onder andere vanuit mijn eigen vrouwelijke kracht mijn leiderschapspositie in te nemen en te kunnen leiden vanuit mijn energie en waarden in plaats van vanuit controle. Prachtig om te ervaren hoe de kracht van vrouwen onderling je kan helpen om te worden wie je bent.

Bianka Stege Director Education & Society, EU region British Council