Blog

Oogsten en genieten

Geen categorie0 reacties

Oogsten en genieten

Vanochtend was ik al om 5:00 uur wakker. Ik was nog aan het natrillen van mijn afscheid Nuon / start Hartskracht feestje van gisteravond. Na wat gedraai in bed besloot ik maar om uit bed te gaan. De huiskamer stond nog vol met bloemen, cadeautjes en kaartjes. Als ware blikvanger de ‘ wensboom’ vol met kleurrijke kaartjes waar mijn collega’s, familie en vrienden hun wensen, dromen of geluksmomenten op hebben geschreven. Ik heb nog nooit zo’ n mooie paasboom gehad. De kinderen vinden het ook helemaal geweldig en willen steeds alle kaartjes lezen. Mooi om dat met elkaar te delen. Dat zorgt voor verbinding.

Het feestje was echt een feest. Het was ontzettend fijn om oud collega’s vanuit mijn beginperiode bij Nuon weer te zien en te omarmen. Het voelde weer zo vertrouwd. Het was een mooie mix van collega’s, vrienden en familie. Heerlijk ook dat Roman en Isobel erbij waren. Wat een warmte. Helaas kon mijn zus er niet bij zijn. Ze was ’s middags thuis langs geweest. Ze heeft me een prachtig kaartje met een nog mooiere tekst gegeven. Die kwam recht mijn hart binnen en zorgde voor tranen van diepe verbinding. Wat een prachtige zus heb ik toch en wat houd ik veel van haar!

Pim en Daniëlle hebben me met hun toespraken in het licht gezet. Wat een kracht kunnen woorden geven! Ik werd er zelf stil van. Het zorgt bij mij voor vertrouwen en het gevoel van onvoorwaardelijke steun. Het geeft me veel energie om vol vertrouwen mijn eigen unieke pad te vervolgen. Tijdens mijn toespraak voelde ik weer de tranen van puur geluk opkomen. Mooi dat die er gewoon mochten zijn. Geen maskers meer.

Mijn feestje was direct ook de try-out van de band Suzy Sunday waar mijn lief Jeroen percussie speelt. Na alle repetities in onze huiskamer was het gaaf om ze nu ‘live on stage’ te zien en te horen. Dianne heeft een prachtige stem en er is een mooi samenspel tussen de bandleden. Wat vind ik het mooi om voor meer optredens te gaan zorgen! Meer Suzy Sunday! Op 8 april hebben ze een volgend optreden voor de boekpresentatie van Wachtland op IJburg en zaterdag gaan ze ‘studio’ opnames maken bij ons thuis. Leuk om ook muziek op mijn blog te gaan plaatsen.

Het is heerlijk om te genieten van de oogst tot nu toe en hierbij stil te staan.

Hartsgroet,
Daniëlle

Laat een reactie achter!