Blog

Mijn eerste opdracht

Geen categorie0 reacties

Mijn eerste opdracht

Op 9 september organiseer ik voor 40 leidinggevenden en stafleden van HVO Querido een inspirerende middag met als thema: ‘Wat bezielt je?’.

Het wordt een middag waarin we stil zullen staan bij de eigen bezieling en kracht. Wat inspireert je bij jouw werkzaamheden? Doe je wat je doet met aandacht? Hoe staat het met jouw innerlijk leiderschap? Mooie vragen waar de deelnemers door middel van verhalen, oefeningen en mindfulness meer inzicht in gaan krijgen. Verhalenverteller Pauline Seebregts en Mindfulness trainer Ralph Freelink zullen een deel van het programma verzorgen.

Ik vind het ontzettend gaaf om dit vorm te geven maar het is niet vanzelf gegaan. Het heeft veel gevraagd van mijn eigen innerlijke leiderschap. Ik ontkom er niet aan om nu echt op eigen benen te gaan staan en dat is spannend. Het bedenken van een programma dat in balans is en genoeg veiligheid biedt om van binnen af te dalen naar vergeten gebieden. Het zoeken van sprekers die hier mede vorm aan kunnen geven. Het voor de eerste keer uitspreken van tarieven en het maken van een offerte. Het voelen van de spanning als je met een opdrachtgever van het gebaande pad afgaat. Een zeer uitdagende opdracht waar ik vol ‘Ja!’ tegen heb gezegd.

Ik voel dat dit nodig is om Hartskracht uit de startblokken te krijgen. 9 september wordt een bijzondere middag, dat kan ik nu al voelen.

Liefs,
Daniëlle

Laat een reactie achter!