Blog

Inspirerende vakantie naar Zuid-Engeland

Diemerparklaan, Oogsten, Tempel van alledag0 reacties

Inspirerende vakantie naar Zuid-Engeland

We zijn net met ons gezin terug van een bijzondere vakantie naar Zuid-Engeland. 4 weken geleden voelde ik heel sterk dat ik naar Engeland ‘moest’. Gelukkig vonden Jeroen, Roman en Isobel dat ook een goed idee en zijn we vertrokken. We hebben een mooie reis gemaakt en mijn aandacht werd vooral getrokken naar de (energetische) krachtplekken. Van Stonehenge naar Glastonbury Tor, naar st Michaels mount, Bodmin Moor en de bronnen van Chalice Well. Roman en Isobel zaten helemaal op hun plek op South Penquite Farm op Bodmin Moor waar, direct buiten de camping, volop wilde paarden rondliepen in het ruige gebied. Elke dag gingen ze er met de sheepdogs op uit. Bodmin Moor is rijk aan prehistorische steencirkels en in een van de weilanden rond de camping stond een grote standing stone. Onderzoekers hebben de energetische krachtlijnen (leylijnen..) in kaart gebracht en deze steen staat op zo’n krachtlijn. Fijn ook dat deze steen niet zo bekend is waardoor je er niet, net zoals Stonehenge, in een kudde met hoofdtelefoontjes omheen loopt.

De laatste dag op de camping ben ik door de weilanden tussen de schapen door naar de steen gegaan. Ik nestelde me tegen de steen en sloot mijn ogen. Aan de andere kant van de steen brak de zon door de wolken heen. Ik kwam tot een helder inzicht. Het is tijd om achter de steen vandaan te komen. Goed als mensen weten wie ik ben en wat ik met Hartskracht te bieden heb. Na het vele voorwerk is nu de tijd gekomen om in het volle licht te gaan staan. Er verscheen een glimlach op mijn gezicht. Zie mij nu zitten achter deze steen.. hup, naar de andere kant. Het is tijd! Ik ben opgestaan en aan de andere kant van de steen gaan zitten, volop in de zon. Dat voelde goed en krachtig. Alsof er energetisch iets aan het verschuiven was.

Eenmaal teruggekomen lijkt alles in een stroomversnelling te komen. Geheel onverwachts werd ik gebeld of ik de training Ken je Kracht wil geven als co-trainer samen met een Phoenix studiegenoot. Daarnaast ontving ik vandaag bericht dat de werkruimte op IJburg doorgaat. Samen met goede vrienden betrek ik een werkruimte op de Diemerparklaan 84 op IJburg waar ik workshops (familie-opstellingen, krachtsessies) en coachingssessies ga geven en die ik tevens kan gebruiken als vergaderruimte voor Tempel van Alledag en het Expeditiecentrum. Daarnaast doe ik mee met de initiatieven Stadsverlichting en In Silence Together die ook hier plaats zullen vinden. Het is erg prettig dat ik nu niet meer vanuit huis werk maar een werkplek buiten ons huis heb. En dat om de hoek!

Ik ben aardig afgestemd op het ritme van de seizoenen. Het is oogsttijd. Tijd om de vruchten te plukken van de noeste arbeid en de durf om mijn tijd te nemen. Gras gaat niet harder groeien door eraan te trekken.

Ik wens jou ook toe dat je de vruchten mag plukken van hetgeen jij gezaaid hebt.

Hartegroet,
Daniëlle

Laat een reactie achter!