Hartskracht

Durf jij het pad van je hart te volgen?

Mijn naam is Daniëlle Doeve en in 2010 heb ik Hartskracht opgericht. Ik heb een sterk geloof in de kracht van mensen. We leven in een wereld die sterk in verandering is en van een ieder vraagt om in contact te zijn met je eigen kern.

image rightHartskracht wil eraan bijdragen dat mensen geïnspireerd vanuit hun kracht leven en zich verbonden en afgestemd voelen. Met zichzelf en hun dierbaren, met de organisatie waar ze voor werken en de maatschappij waarin ze leven. Mens kunnen zijn met alles wat er is en hun hart kunnen volgen. En daarmee iets unieks kunnen toevoegen aan de wereld waarin we leven. Wat een ‘Verschil’ zou dat maken!

Follow your HEART  –  Love what you DO  –  Do what you LOVE!

Ik zie een wereld voor me waar organisaties betekenisvolle plekken zijn waar mensen volledig tot groei en bloei kunnen komen en een waardevolle bijdrage leveren aan de wereld waarin we leven. Waar het leiderschap ten dienste staat van de ontwikkeling van mensen, teams en de organisatie en met elkaar de doelen worden bereikt.

Companion in het Suerte Expeditieteam

Marnix Lamers, Arjan van der Poel, Floor Huis in ’t Veld, Cor Slagmolen en ik vormen samen het Suerte Expeditieteam. Wij zijn een innovatief begeleidingsteam dat duurzame verandering helpt realiseren. Vanuit een integrale aanpak. We ondersteunen organisaties bij het leren werken met wezenlijk andere manieren van samenwerken en communiceren. Laat je inspireren door onze diensten voor persoonlijke, team-, organisatie-ontwikkeling, en duurzaam samenwerken in de keten. Er zijn nog vele companions verbonden aan het Suerte Expeditieteam. It’s a vibrant energy!

Van inspiratie naar manifestatie

Met Hartskracht bewandel ik graag nieuwe paden en begeleid ik mensen en organisaties die behoefte hebben aan meer kracht, energie, bezieling en succes. Mijn kracht is het leggen van verbindingen van hart tot hart waardoor de energie volop gaat stromen.

Ik ontmoet je graag!

Het innerlijke pad naar leiderschap

We komen door de poorten van het bekende in de leegte, een gebied zonder wegenkaarten. De gevaarlijke reis begint en we ontmoeten een reeks beproevingen en kwellingen op ons pad. Als we ons image leftmet hart en ziel verbonden hebben aan het volgen van onze droom, bestaat er buiten onszelf en onze bewuste wil een kracht die ons op pad helpt en onze groei en transformatie voedt. Onze weg wordt door onzichtbare handen geleid, met een oneindige grotere nauwgezetheid dan we met onze bewuste wil kunnen sturen. Tijdens de reis krijgen we ook onvermijdelijk met een of meer vuurproeven te maken. Die zijn bedoeld om onze werkelijke betrokkenheid bij de richting die we hebben gekozen op de proef te stellen en bieden ons de kans om van onze fouten en mislukkingen te leren. Uiteindelijk komen we als een krachtig, nieuw wezen tevoorschijn, bereid om weer op pad te gaan om de samenleving te dienen.

“Synchroniciteit: het innerlijk pad naar leiderschap” van Joseph Jaworski.

  • Quote

    The future belongs to those who believe in the beauty of their dream.
    Eleanor Roosevelt

  • Nieuwsbrief Hartskracht