Blog

Geslaagd! Website Hartskracht live!

Hartskracht, Organisatie ontwikkeling, Persoonlijke ontwikkeling0 reacties

Geslaagd! Website Hartskracht Live!

Welkom op de blog van mijn nieuwe website. Wat ben ik trots op deze site!

Geslaagd voor opleiding professionele begeleiding van organisaties!

Vorig weekend was er één om niet snel te vergeten. Op vrijdag en zaterdag had ik de testingdagen van mijn opleiding professionele begeleiding van organisaties van Phoenix opleidingen. De eindopdracht was om voor een klein panel en een aantal studiegenoten een bureaupresentatie te geven over Hartskracht. Daarnaast heb ik een workshop gegeven en een persoonlijke opstelling begeleid. Bij de presentatie voor de opdrachtgevers heb ik verteld wie ik ben, wat mijn missie is en wat ik met Hartskracht te bieden heb. Ik heb o.a. het filmpje MOED, dat op mijn website staat, laten zien. Het geeft voor mij prachtig weer hoe spannend het is om tevoorschijn te komen en vol JA te zeggen tegen je verlangen! Ik vertelde ook een deel van mijn levensreis die de kiem voor Hartskracht is geweest. Daar waar je verwond bent, ligt ook je schat verborgen. Zo waar!

image rightHet zijn twee prachtige dagen geworden als afsluiting van een intense innerlijke en uiterlijke tocht. Wat heb ik veel geleerd over mezelf, over teams en organisaties en over het werken op het snijvlak tussen persoonlijke ontwikkeling en organisatie ontwikkeling. Mijn inspan-
ning werd beloond met waardevolle feedback en een begeerd certificaat. Ik ben geslaagd! Dat zou iedereen eigenlijk eens tegen zichzelf moeten zeggen…, voelt goed!

Champagne. Website Hartskracht live!

De volgende dag diende het volgende hoogtepunt zich aan. Samen met Vivian hebben we de champagne met de toepasselijke naam Pop Earth flink laten knallen om te vieren dat de Hartskracht website nu live is! Wat een mijlpaal. Het is best een worsteling geweest om mijn inspiratie in materie om te zetten. Ik heb verschillende helpers op mijn pad getroffen. Mijn zwager Frank die vond dat de website er nu echt eens moest komen en me op weg hielp. Vervolgens heeft Maurits Sengers van Vormkracht mijn mooie logo en visitekaartjes ontwikkeld. En toen nog de website…. Uiteindelijk heeft mijn vriendin Vivian Overdijk van ‘VanOntwerp’ de website op de aarde doen landen. Wat heeft ze mijn inspiratie prachtig in de vorm gebracht! Ik ben zo trots op het eindresultaat. Het is een site die met me mee kan bewegen. Ik raak er zelf niet op uitgekeken. De prachtige foto’s, de aanmeldpagina,  het teruglezen van de teksten, de filmpjes die op de pagina op poppen, de inspiratie pagina. Ik ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Ik maak een buiging voor de mensen die me hebben geholpen om de website van Hartskracht te realiseren. Ook één voor mezelf natuurlijk. The shop is open! Leuk dat je een bezoek brengt en voel je ook vrij om anderen te laten weten dat de Hartskracht winkel geopend is. Ik bied mijn diensten graag aan!

Nu voorbereiden voor 3-daagse Women Leadership Retreat in Istanbul. Woensdag vertrek ik. Enorm veel zin in!

Geniet van het zonnige weer. Spring is in the air!

Hartegroet,
Daniëlle Doeve

Laat een reactie achter!