Blog

De lente is begonnen! Eindelijk lekker naar binnen…

Geen categorie0 reacties

De lente is begonnen! Eindelijk lekker naar binnen…

Het was vandaag een prachtige lentedag. Heerlijk om de warmte van de zon weer te kunnen voelen. De paars/gele krokussen in onze geveltuin openden zich spontaan. Roman was met buurjongen Kristof op avontuur tussen het IJburgse riet, terwijl ik met Isobel blauwe druifjes plantte. Het was fijn om met mijn handen de aarde te voelen. De natuur komt tot prille bloei. Dat bracht me bij mijn eigen bloei. Hoe is het daarmee? Sinds ruim 2 weken heb ik vakantie maar aan mijn tempo zie je dat niet af. Ik ren vrolijk door met mijn blik naar buiten gericht. Wat als ik de boot mis… of erger nog; alle boten mis?

Het ziet ernaar uit dat ik op het pad van Niet Weten ben aangekomen. Hoe geef je jezelf daaraan over? Tijdens een mooie sjamanistische sessie bij Ralph kwamen er veel inzichten. Als symbool kreeg ik de kruisboog en daarbij kwam de volgende zin omhoog borrelen. ‘Hoe kun je doel treffen, als je niet weet van waaruit je schiet?” Als archetype verscheen Artemis, de godin van de jacht, de maan en de geboorte. Artemis heeft haar pijl van individualiteit op me afgevuurd zodat ik me op mezelf concentreer. De weg naar binnen dus. Uitrusten en genieten van waar ik nu ben. Langzaam ontdekken wat er in mij geboren wil worden en tot groei wil komen. En vooral genieten van de eerste warme zonnestralen op mijn huid.

Hartegroet,
Daniëlle

Laat een reactie achter!