Blog

Dankbaarheid

Expeditie-EigenKracht, Hartenvrouw, Inspiratiebijeenkomst, Tempel van alledag0 reacties

Dankbaarheid

Vandaag is het de allerlaatste dag van 2010. Een mooie dag om stil te staan bij wat het jaar heeft gebracht en de dankbaarheid hiervoor te voelen.

Een jaar geleden nam ik het besluit om voor mezelf te beginnen. Het was een jaar van bezinning en opnieuw opstarten met als persoonlijk hoogtepunt ons huwelijk op 22-10-10!

Ik ben dankbaar voor mijn verbinding met Jeroen; mijn man en de prachtige papa van onze kinderen Roman en Isobel

Het voelt bijzonder om de vrouw van Jeroen te zijn. De liefde van Jeroen is onvoorwaardelijk. Hij steunt me, spiegelt me, geeft me vertrouwen en een gevoel van vrijheid om de dingen te doen die voor mij belangrijk zijn. Hij is de stille kracht achter Hartskracht. Ik ben dankbaar voor onze verbinding die al oeroud voelt. Ik wens dat hij komend jaar zal ontdekken wat hem gelukkig maakt op werkgebied en gun hem dat hij zijn creativiteit en leiderschap kan gaan inzetten in zijn werk. DOEN! wordt ons motto in 2011.

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn coachees,

Ik ben gestart met het begeleiden van mensen die het pad van hun hart willen volgen. Het is bijzonder dat mensen je het vertrouwen geven om ze te begeleiden bij hun (innerlijke) reis. Het is ook iedere keer weer een reis voor mezelf. Ik kan er alleen maar voor de ander zijn als ik zelf helemaal aanwezig ben. Dan ontvouwt zich precies datgene wat nodig is voor groei. Fijn om daar steeds meer op te vertrouwen. Het geeft veel energie als ik zie dat de ander gaat stralen als hij in contact komt met datgene wat hem of haar blij maakt. Of juist in vergeten gebieden komt die om aandacht vragen waardoor er meer ruimte komt. Het is een boeiend proces.

Ik ben dankbaar voor het vertrouwen van mijn eerste opdrachtgever

Op 9 september heb ik mijn eerste inspiratiebijeenkomst vanuit Hartskracht georganiseerd voor HVO Querido. Net als een eerste liefde, heeft ook een eerste opdrachtgever een speciale plaats in mijn hart. We zijn van het gebaande pad gegaan en ik heb daar zoveel van geleerd! Het was een ware beproeving om te vertrouwen op mijn innerlijke kracht en deze te versterken, mede dankzij mijn bondgenoten Pauline en Ralph. Ik ben blijven staan en het is een bijzondere en waardevolle middag geworden waarin het vuur in mensen is aangeraakt. Ik wens dat ik daar in 2011 een vervolg aan mag gaan geven.

Ik ben dankbaar dat Expeditieteam Eigen Kracht op mijn pad is gekomen

Door mezelf in google te zoeken, kwam ik in mei uit op de site van Expeditieteam Eigen Kracht. Zij hadden mijn interview uit de Nuon gids van verschilmakers op hun site geplaatst ter inspiratie. Hier kon niet anders dan een ontmoeting uit voort komen! Bijzonder hoe de dingen op mijn pad komen. Synchroniciteit. Ik heb een aantal bijzondere en inspirerende ontmoetingen gehad met Rob Land van het expeditieteam. Fijn als je mensen ontmoet waar het direct vertrouwd meevoelt en je jezelf kan zijn. Dat scheelt een hoop gedoe. Ook met de andere teamleden was er een klik. Ik heb de intentie uitgesproken om mezelf te verbinden met Expeditieteam Eigen Kracht. Het versterken van de eigen kracht van mensen binnen organisaties waardoor er bruisende organisaties worden gecreëerd. Ik wens dat we mooie opdrachten mogen aannemen. Ik ben er klaar voor!

Ik ben dankbaar voor de inspirerende en liefdevolle mensen die mijn pad kruisen

Het voelt alsof er een aantal mooie zaden zijn geplant.

–  Hartenvrouw. Mijn intentie om met mijn vriendin Rebekka van Praag workshops te geven over bezieling en kracht onder de werknaam Hartenvrouw.

–  Tempel van alledag. Een prachtig project van Lidewij Lenders, Marcel Elzenaar en mezelf om voeding te geven aan onze gezamenlijke droom.

2011 wordt voor mij het jaar waarin Hartskracht nog steviger gaat wortelen.

Ik wens iedereen een nieuw jaar toe vol liefde, gezondheid, inspiratie en hartskracht!

Warme groet,

Daniëlle

Laat een reactie achter!