Concerten

Hartskracht presents HeartFire…

Met trots presenteren Jeroen en ik HeartFire! Voor meer informatie over HeartFire, de concerten en andere evenementen die we organiseren, verwijzen we je graag naar onze website: www.heartfire.nl.

Wat voor soort concerten?

Het zijn concerten die het hart raken en je verbinden met je diepste essentie. De zangers, zangeressen en muzikanten nemen je mee op een reis van stem, klank, oeroud chanten, stilte en geluid en komen vanuit de hele wereld. Je zou het kunnen scharen onder World Devotional Music. Bijzonder als deze muziek bij een groter publiek bekend wordt en voor harmonie zorgt in een wereld die sterk in verandering is.

Ontstaan HeartFire

Met de geboorte van onze dochter Isobel in 2006, werd tevens het hartsverlangen geboren om evenementen te organiseren die het hart raken. In 2007 organiseerde Daniëlle samen met Prembuddha (Living Satsang), het concert van Devakant in het Mirror Center en een jaar later in de Amstelkerk. Daarna is het organiseren even in ruste geweest. Maar in de lente van 2013 laaide het vuur weer vol op toen Daniëlle werd gevraagd om het concert en de workshop van Peruquois te organiseren. Universe is conspiring! Daniëlle heeft er een blog over geschreven.

Het hartevuur brandt inmiddels krachtig! In 2020 organiseren we bijzondere concerten en workshops. Kijk vooral op onze website www.heartfire.nl voor de laatste updates.

Wat is het leven toch vol wonderen als je het pad van je hart volgt!

Love is a flower, you’ve got to let it grow
John Lennon

Tips van muziek die jou raakt, zijn van harte welkom!

Keep your heartfire burning!

Hartegroet,
Daniëlle & Jeroen

  • Agenda

  • Nieuwsbrief Hartskracht