Blog

Coming Into My Own

Geen categorie0 reacties

Coming Into My Own

Het is bijna 2 jaar geleden dat ik voor het laatste een blog heb geschreven. Het heette ‘Van Schaarste naar Overvloed!’ Ik lees het zojuist terug en het brengt me even terug in de tijd. Bijzonder wat zich heeft ontvouwt op het pad van mijn hart en hoe belangrijk loslaten hierin is.

image left
Ik ontdek steeds sterker dat als ik werkelijk durf los te laten, het leven me meeneemt naar plekken die ik zelf niet met mijn mind had kunnen bedenken. Zo ook in maart 2014. Ik had een overleg met een paar lieve collega’s en tijdens de Check-In voelde ik een sterk gevoel van machteloosheid en verdriet opkomen en ik kon niet anders dan huilen. Het voelde alsof ik in een diepe put was belandt en niet meer in staat was het licht te zien. Ik kreeg toevallig die dag een prachtig verhaal toegestuurd dat ik door mijn tranen heen deelde:

 

Op een dag viel de ezel van een boer in een put. De ezel was uren aan het balken terwijl de boer probeerde een oplossing te zoeken om de ezel uit te put te redden.
Uiteindelijk besloot de boer de put te dempen – de ezel was toch oud en het was niet meer de moeite waard om hem eruit te halen.

Hij nodigde al zijn buren uit om hem te komen helpen. Ze pakten allemaal een schep en begonnen vuil en aarde in de put te scheppen. Bij de eerste scheppen wist de ezel niet wat er gebeurde en balkte hevig. Maar opeens, tot ieders verbazing, was hij stil.

Een paar scheppen later, toen de boer voor het eerst in de put keek, wist hij niet wat hij zag. Met elke schep vuil en aarde die op de rug van de ezel terecht kwam, deed de ezel iets geweldigs… de ezel had zich voorgenomen om elke schep vuil en aarde van zich af te schudden en daarmee een stap omhoog te maken.

Elke keer bij een schep vuil en aarde, maakte de ezel weer een stap hoger.
Iedereen was verbaast toen de ezel over de rand van de put uitkwam en uit de put stapte en blij weg draafde!!

HeartFire

Het verhaal gaf me hoop en kracht en het luchtte op om mijn tranen te laten stromen en mijn wanhoop te delen. Ik voelde weer ruimte ontstaan. Toen we even pauzeerden, keek ik op mijn telefoon en daar was een bericht van iemand die ik niet kende. “Hi, hier DJ Kareem Raïhani, een bomvol tourseizoen dient zich aan en ik ben op zoek naar iemand die mijn management en boekingen kan doen. Heb je interesse? ” Ik was echt stomverbaasd. Dit leek uit het Niets te komen. Ik keek op internet, ontdekte zijn muziek en voelde een grote vonk. Toen ging het heel snel. Diezelfde week ontmoetten Jeroen en ik Kareem op IJburg en een paar weken later liet ik hem van Ibiza overvliegen naar Nederland voor een fotoshoot voor de Happinez voor hun item Free Souls. image right

Bijzonder dat Jeroen ook een Ja! voelde en zo ontstond er snel het idee om intensief met elkaar te gaan samenwerken. HeartFire had de sacred muziek al in ons leven gebracht en nu kwamen daar ineens de boekingen, het management en de maandelijkse clubavond SHiNE in Club Lite bij. En het starten van een eigen recordlabel: SHiNiNG MUSiC; bringing sacred music to the dancefloor and beyond.
Inmiddels zijn er vijf releases uitgebracht waar Jeroen het design voor heeft gedaan. Mooi hoe nog verborgen talenten tot leven komen in deze samenwerking. It is a path with a big beating heart…

Hartskracht

En nu voel ik dat Hartskracht mijn aandacht vraagt. Het pad van de innerlijke ontwikkeling, de coaching, de Leef vanuit je Hart cylcus en de Leiderschaps retraites. Ik heb zin om Hartskracht te voeden en te ontdekken welke kant ze uit wil groeien. Twee weken geleden heb ik voor de vierde keer de International Women’s Leadership Retreat Coming Into Your Own mogen begeleiden, deze keer met faculty’s Pernette, Annette en Sonja. Het was een bijzondere reis met een krachtige groep vrouwen. Met elkaar hebben we drie dagen een diepe reis gemaakt die op verschillende lagen voor veel verbinding, opening, heling en vreugde zorgden. Natuurlijk ontmoet je ook de weerstand, de boosheid, verdriet. Het is heel bevrijdend als alles er gewoon mag zijn waardoor je bij jezelf thuis kunt komen. image left

Eind juni ga ik samen met Dutch CIYO Faculty team Pernette, Annette en Sonja vier dagen naar Engeland. We komen met 35 CIYO Faculty’s uit verschillende landen bij elkaar om visie te delen, te groeien, uit te wisselen en te ontdekken wat er wil ontstaan vanuit de toekomst die zich nu al aandient. ‘Leading from the future as it emerge’.. zoals de ondertitel van Theory U van Otto Scharmer zo goed omschrijft.

Fijn om mezelf open te stellen en te voelen wat er via mij en Hartskracht geboren wil worden. Dat het met innerlijk leiderschap en het volgen van je hart te maken heeft dat is zeker. Alhoewel zeker… je weet nooit wat er tevoorschijn komt als je het pad van je hart volgt. ;-0 Birthing a new reality.

Ik ben heel benieuwd wat er via jou geboren wil worden. Blijf open en verwonder jezelf. En als je jouw spoor even bijster bent, voel dan wat je vervult van vreugde en waar je ogen van gaan stralen en geef dat aandacht. Dat is het pad van je hart!

Wil je meer met je hart en je kracht in contact komen? Dan ben je van harte welkom tijdens 1 van mijn workshops of in een individueel coachings traject.

Ik wens je een stralende zomer toe!

Hartegroet,
Daniëlle

Hartskracht Agenda:

12 juli:                 Stadsverlichting Meditatie avond Urban Campsite IJburg
4 september:      Middag workshop De Kracht van Innerlijk Leiderschap
18 september:    Innerlijk Leiderschap: Zuivere Communicatie
4 oktober:           Introductiemiddag Leef vanuit je Hart!
11 – 14 oktober:  Women’s Leadership Retreat Coming Into Your Own
1 november:       Start cyclus Leef vanuit je Hart! (5 dagen in vijf maanden)

HeartFire Agenda:

20 juni:              One Tribe Solstice Party Club Lite Amsterdam
18 juli:                SHiNE, Club evening Kareem Raïhani
15 augustus:      SHiNE, Club evening Kareem Raïhani
19 september:   SHiNE, Club evening Kareem Raïhani en concert Avi Adir
23 september:   HeartFire Sacred Chant workshop Nirinjan Kaur: Unlock your Creativity

23 september:   HeartFire Concert & Kirtan Nirinjan Kaur & Matthew Schoening
17 oktober:         SHiNE, Club evening with Kareem Raïhani and concert Caiseal Mor
26 oktober:        HeartFire concert: Praful & Helvia Briggen

 

Laat een reactie achter!